Levering en terugkeer

Uw bestelling van pellets of brandhout verzenden

Bestellingen worden doorgaans binnen 4-7 dagen na ontvangst van de betaling verzonden. Ze worden per koerier verzonden. Bestellingen kunnen ook met onze eigen vrachtwagens worden afgeleverd.

In alle gevallen bellen wij (of onze vervoerder) u om samen met u een bezorgvenster af te bakenen; meestal een halve of hele dag.

Al onze leveringen gebeuren per vrachtwagen voorzien van een laadklep en transpallet.

Leveringen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag.

Leveringstarief: Alle bestellingen profiteren van gratis standaardlevering.

Al onze producten zijn gepalletiseerd voor een betere verwerking en veilige levering.

Terugkeer & Terugbetaling

De klant, niet-professionele natuurlijke personen, beschikt over een termijn van zeven werkdagen vanaf de leveringsdatum van zijn bestelling (datum van het afleveren van de leveringsbon), om het herroepingsrecht van zijn bestelling uit te oefenen en elk artikel terug te sturen dat niet geschikt is voor het, in de originele verpakking en in perfecte staat, geschikt voor verkoop.

De klant kan de omruiling of terugbetaling van de bestelling vragen, wat zal gebeuren binnen een maximumtermijn van 30 werkdagen vanaf de datum waarop het herroepingsrecht werd uitgeoefend, door middel van een cheque ten laste van de bestelling van de klant. Indien de goederen volgens de wil van de klant worden teruggestuurd, zijn de kosten van terugzending voor zijn rekening.